Visie

Mijn visie is gebaseerd op 4 pijlers, welke terugkomen in de werkwijze.

FLOW

Het leven is een flow! Alles is continu in beweging. Je hoeft hier alleen maar in mee te gaan

HELING

Elk mens beschikt over een zelfhelend vermogen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden en tot veel in staat

COMPASSIE

Verander daar waar je invloed ligt. Kun je de omstandigheden niet veranderen, accepteer deze en kies liefdevolle gedachten

GROEI

Alles in het leven is gericht op groei. In het (her)kennen van je levenslessen


Stress zie ik als het topje van de ijsberg, eronder kan veel schuilgaan. In mijn opinie ligt de basis van een gelukkig en stressvrij leven in jezelf. In het kennen van- en beste vrienden zijn mét jezelf. Je creëert bewustwording in wat je voelt, denkt en meemaakt. Alles krijgt een diepere betekenis.

Stress voorkomen & transformeren

Liefde of angst. Hier is alle gedrag in de kern op gebaseerd. Wat het ook is dat je ervaart je kunt zélf kiezen hoe ertegenaan te kijken. Acceptatie is een belangrijke eerste stap. Wat er is, mag er zijn. Er is vaak een reden waarom zich iets voordoet. Je kunt hier met nieuwsgierigheid aandacht voor hebben en tegelijkertijd jezelf liefdevol toespreken. Weerstand bieden, in de zin van 'iets niet willen ervaren' heeft geen zin. Door een 'probleem' te bestrijden of negeren wordt deze niet weggenomen, echter alleen maar sterker. Weerstand voedt het verzet.

Tegenwoordig zijn veel mensen afgesloten van hun gevoelsleven en intuïtie. Echter hierdoor sluiten ze het leven zélf buiten, met resultaat meer angst, pijn en weerstand.  Dit veroorzaakt een gevoel van disconnectie, een leven vanuit je ratio. Hierdoor ben je niet in contact met je ware ik en maak je keuzes die niet voor je werken. Het leven voelt daardoor aan als een zoektocht. De periode volgend op een burn-out biedt vaak ruimte tot introspectie en bezinning. Als je ervoor kiest die tijd ook zodanig te benutten kan het je leiden naar ongekende hoogtes. Belangrijk is jezelf alle vrijheid toe te eigenen die je nodig hebt.

Heb jij het gevoel je eigen geluk in de weg te staan?

Kies vanuit liefde en échtheid ♥ Neem een kijkje bij mijn aanbod.

''Van rust in jezelf, naar rust in je omgeving, naar rust in de wereld''