Agenda

Stress2Flow Groepscursus

8 januari - NIEUW   STRESS 2 FLOW Groepscursus
⇒ Wil jij ook meer grip krijgen op de stress die je ervaart en vind je een individueel traject niet direct nodig? Dan is deze cursus in groepsverband perfect voor je! Gezamenlijk ontdekken we waar je invloed ligt en doen we uiteenlopende (ontspannings-)oefeningen. In een warme en uitnodigende sfeer is er ruimte volledig jezelf te zijn.  Laagdrempelig, gezellig en inspirerend. Doe je mee? Iedereen is welkom! Je krijgt praktische handvaten mee naar huis. De cursus bestaat uit 5 avonden en wordt gehouden op woensdag van 19.30 - 20.30 uur in Buurtcentrum het Tuinpad. Klik hier voor meer informatie en inschrijven (je betaalt slechts €25,- totaal). Mocht je alvorens graag kennismaken met mij, kom dan een keertje binnenlopen bij het Stress Spreekuur, zie hier


 

Stress spreekuur Groningen

GEWEEST | 9 september - M.i.v. 9 september a.s. start er een wekelijks STRESS SPREEKUUR bij Buurtcentrum Sonde 2000 in Groningen noord. Het spreekuur wordt gehouden op maandagen van 9.30 - 11.00 uur en heeft een vrij karakter. Loop je met iets rond en wil je dit graag delen of heb je andere stressgerelateerde vragen? Kom gezellig langs voor een praatje en kop koffie 🙂 Je kunt zo binnenwandelen.  Mocht verdere hulp en begeleiding gewenst zijn kun je je inschrijven voor de groepssessie Stress2Flow of een individueel gesprek (tegen gereduceerd tarief). Klik hier voor meer informatie.


 

Coaching Clinic stress groningen

GEWEEST | 26 april - In de Coaching Clinic vertellen coaches en trainers vanuit verschillende methoden en benadering over hun motivatie, hun inspiratie en hun werkwijze als coach binnen een bepaald thema. ​Er is ruimte voor vragen en een mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek. Deelname is gratis.

Thema dit keer is 'Stress als wegwijzer'. Wil jij meer weten over mij als coach en inhoudelijk met het thema aan de slag? Kom dan op vrijdag 26 april naar de Coaching Clinic in Groningen. Aanvang 14.30 uur.  Kijk voor meer informatie hier en meld je direct aan. Ik ontmoet je graag!


 

Agenda Senszu stresscoaching

GEWEEST | 13 april - Coaches met uiteenlopende expertise en energetisch werkers organiseren op zaterdag 13 april een tof lente-event: Spring Boost! Voel jij de behoefte en heb je zin bewust de lente in te stappen met positieve, krachtige intenties? Hou je ervan jezelf te ontwikkelen op het gebied van inzicht, levenslust, verbinding, gezondheid, plezier en ontspanning? Dan ben je deze dag bij ons aan het goede adres!

Klik hier voor het Facebook event en programma. Aanmelden vooraf is niet nodig. Je kunt gewoon komen binnenlopen ♥

De opbrengst van deze mooie dag gaat naar 'Het Vergeten Kind'. Deze stichting organiseert activiteiten voor kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Mocht je er niet bij kunnen zijn, maar toch een donatie willen doen, klik dan hierZien we je daar?