Groepsverband

Heb jij het gevoel geleefd te worden?
Heb je gedurende de dag weinig energie?

 

|| NIEUWKlik hier voor de groepscursus Stress2Flow of lees hieronder verder over de mini training..

Mini Training Sense4u

Wat is het?
Sense4u is een interactieve 3-daagse training met gelijkgestemden waarin alle elementen van stress aan bod komen. We beginnen algemeen, praktisch en informatief, waarna we gezamenlijk meer de diepte in gaan. Door in groepsverband aandachtig met dit onderwerp bezig te zijn merk je dat het erg gaat leven. De gezamenlijke intentie stress te willen transformeren zorgt voor positieve energie en extra motivatie. 

Waarom interessant?
Hoe je omgaat met stress en tegenslag leer je niet op school (en meestal ook niet elders). Voor je eigen levensgeluk is het echter wel belangrijk hier kennis van te hebben. Stress is een breed begrip en werkt op verschillende vlakken en manieren door in je leven. Het één overlapt- en beïnvloedt het ander. Verschil is dan ook snel merkbaar zodra je meer inzicht krijgt en weet hoe te handelen.

Gedurende de training wordt je uitgenodigd volledig jezelf te zijn. De groep biedt een plek van herkenning en support waarin je gezien en gehoord wordt voor wie je echt bent. Juist hierdoor inspireer je elkaar.

Voorkom escalaties en houd de regie in eigen hand

Mini Training Sense4u

Inhoud en opbouw
De inhoud van de training is een mix van theoretische kennis en uiteenlopende, praktische opdrachten, zowel in groepsverband als individueel.
Na afloop van elke dag reflecteren we.

Dag 1
Stress uitgelegd. Signalen, stressoren en het stresssysteem. Je maakt de balans op voor verschillende levensgebieden en krijgt inzicht in waar je staat. Ook staat deze dag in het teken van jou. Wie ben je en waarom doe je wat je doet? Je gaat je waarden ontdekken en inzicht krijgen in de communicatie met jezelf.

Dag 2
Omgaan met stress en de les eruit halen. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook termen als perfectionisme, faalangst, keuzestress en prestatiedrang komen voorbij. Je ontvangt handvatten waar je zelf mee aan de slag gaat. Je komt erachter waar je tegenaan loopt, welke inzichten dit biedt en wat je nodig hebt.

Dag 3
Wat doe je bij stress op lange- en korte termijn. We staan stil bij wat we hebben geleerd en op welke manier we dit in de praktijk brengen.  Ook leer je de 4 pijlers (flow, groei, heling en compassie) te gebruiken en integreren. We eindigen de dag met wensen, intenties en een hapje en drankje.  

De training bestaat uit 3 trainingsdagen (10.00 - 16.30 uur), verdeeld over 3 maanden en 1 terugkomdag (optioneel). Op deze manier is er voldoende tijd om de inhoud op je in te laten werken en in de praktijk te brengen.

Groepsgrootte
4-8 personen

Jouw investering
€ 225,- incl. lunch, koffie en thee

BONUS: Je ontvangt gratis het e-book Coach Jezelf (t.w.v. € 9,95)

Mini Training Sense4u

Ook hier geldt de no cure no pay garantie. Merk je aan het einde van de training geen verschil? Dan krijg je je geld terug. 

Twijfel je of deze mini training geschikt voor je is? Laat een berichtje achter en ik bel je om even te overleggen.

Schrijf je hier vrijblijvend in. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox. 
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt gestart met de training.