Particulier

Wil jij innerlijke rust en zekerheid, maar..

Zie je door de bomen het bos niet meer? Voel je je geleefd? Twijfel je veel?
Samen gaan we dieper in op de oorzaak van je stress. Door verkregen inzichten en tools zul je beter kunnen omgaan met bestaande problemen en negatieve stress weten te voorkomen. Lees hieronder verder over mijn werkwijze. 

 

Gratis coach gesprek Groningen

Voordat een traject start vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Hierin leren we elkaar kennen en verkennen we je situatie. Gesprekken vinden plaats op 1 van de 3 centraal gelegen locaties. In overleg wil ik ook op jouw werklocatie of bij je thuis komen (<5 km zonder bijkomende kosten). Belangrijk is dat jij je op je gemak voelt en kunt zeggen wat je wilt.

UPDATE CORONA: Deze tijd van verandering brengt voor ieder van ons uitdagingen mee. Juist nu kan het erg helpen af en toe met iemand te praten. Wanneer je geen urgente stressklachten hebt is 1x per maand bijv. een hele fijne frequentie. Dit kan in de vorm van face to face afspreken, wandelen in de natuur, telefoneren of e-coaching (ook een uitkomst voor wanneer je op afstand woont). 

Ik bied de volgende pakketten aan;

 

Stressreductie & Inzicht € 330,-

4 sessies | Support gedurende het traject via telefoon of Whatsapp | Resultaten mee als houvast, tips & oefeningen

Continuïteit € 675,-

8 sessies | Support gedurende het traject via telefoon of Whatsapp | Resultaten mee als houvast, tips & oefeningen | Geschikt bij Burn-out |
Incl. Follow-up gesprek na afloop | Ebook 'Coach jezelf naar vrijheid'

Zingeving € 505,-

6 sessies | Support gedurende het traject via telefoon of Whatsapp | Resultaten mee als houvast, tips & oefeningen |
Ebook 'Coach jezelf naar vrijheid'

E-coaching € 10,- korting per sessie

 Sessies in de vorm van een live gesprek via Skype of e-mail |
Plaats- en tijdonafhankelijk | 
Meer tijd voor overdenking en reflectie |
Terwijl je schrijft ben je al bezig met de verwerking | Pr
ogressie zwart op wit

Los consult (1 uur)
€ 89,-

Bedragen zijn vrij BTW (0%). Betalen in termijnen is mogelijk. 

 

SPECIAAL VOOR STUDENTEN:

50% korting op álle genoemde pakketten! (NL/EN)
Ja ik wil een GRATIS Coffeedate
Gratis coach gesprek Groningen

Ben je student en wil je graag weten hoe met stress om te gaan? Om aan een drukke agenda tegemoet te komen kan het makkelijk zijn ergens in de stad af te spreken. Niet alleen voor de kennismaking, maar ook in eventuele vervolgsessies. Laagdrempelig, centraal en toch op een rustige plek. Mét lekkere koffie en een goed gesprek. Interesse? Klik de link. Natuurlijk ben je ook welkom op één van de andere locaties.
Plan in dat geval hieronder je gesprek.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Ik geloof in de kracht van mijn methodiek en ben ervan overtuigd dat mijn sessies jou gaan helpen. Alleen als jij tevreden bent, ben ik het ook. Mochten resultaten toch onverhoopt uitblijven kun je je geld terugkrijgen. Wat ik van je vraag is je actieve deelname gedurende het traject. Pak jij deze kans? Je hebt niks te verliezen.

Gratis coach gesprek Groningen

Werkwijze |  Stress benutten voor groei

In de afgelopen jaren merkte ik, zowel bij mezelf als bij cliënten, hoe vaak (en snel!) we onszelf toch in de weg zitten en druk opleggen. Graag deel ik mijn kennis en ervaring met je om dit te voorkomen. 

Als counselor ben ik erop gericht jouw zelf oplossende vermogen te vergroten. Daarbij ben ik niet gebonden aan protocollen of richtlijnen. Hierdoor kan ik beter inspelen op jouw behoefte en is een traject van relatief korte duur. Ik help je op weg door de juiste vragen te stellen in een richting die je de antwoorden zal brengen die je zoekt. Op deze manier kom je tot (zelf)inzicht. Samen maken we een plan van aanpak waar jij je in kan vinden en halverwege reflecteren we het proces. Resultaten worden inzichtelijk gemaakt en krijg je mee naar huis. 

Investeer in jezelf en creëer een basis waar jij je leven lang profijt van hebt. De kosten verdienen zich ruimschoots terug.
test

Vergoedingen

Heb je geen werkgever?  Kosten voor coaching zijn boven een bedrag van € 250,- volledig belastingaftrekbaar, mits wordt voldaan aan een aantal voorwaarden. Wanneer je coaching inzet om bijv. een geschikte baan te vinden of je communicatieve vaardigheden te vergroten is de kans groot dat je deze investering mag aftrekken onder 'studiekosten en scholingsuitgaven'. LET OP: Deze regeling komt dit jaar (2021) te vervallen, dus profiteer ervan zolang het kan!

Heb je een werkgever?  Dan is de kans groot dat deze (volledig) wil bijdragen in de kosten. In de meeste CAO’s is een opleidingsbudget meegenomen wat vrij besteed kan worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Bovendien zijn kosten boven de € 250,- voor je werkgever aftrekbaar van de Belastingdienst. Daarnaast heeft de overheid subsidies beschikbaar gesteld om werkstress te verlagen, hierop kunnen bedrijven een beroep doen.

Ben je zelf ondernemer?  In dat geval zijn de kosten veelal volledig aftrekbaar als (persoonsgebonden-) bedrijfskosten.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en evt. een offerte opstellen.
Heb je nu alvast vragen? Laat hier je telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.test

Ken je iemand in je omgeving die je graag één of meerdere coachsessies cadeau wil doen? Dat kan! Klik op het logo voor meer informatie over de Alternatieve Kadobon en waar je deze (behalve bij mij) kunt besteden.

Gratis kennismaken? Plan hier je gesprek in. Makkelijk en Snel.

Maak hieronder een afspraak door een locatie, datum & tijdstip te kiezen die jou uitkomt. Je ontvangt automatisch een voorlopige bevestiging in je inbox. Binnen 24 uur volgt de definitieve bevestiging.

LET OP: deze agenda geeft niet de actuele beschikbaarheid weer, maar is bedoeld voor het inplannen van een voorkeur.Couperusstraat 130

Couperusstraat Coachlocatie

Oosterweg 62

Gratis coach gesprek Groningen

Parklaan 32

Gratis coach gesprek Groningen