Agenda Stress Groningen. Op dit moment zijn er geen evenementen elders. Klik hier voor activiteiten in Groepsverband.
Neem voor een workshop, cursus of training op maat contact met mij op.


Agenda Stress

Agenda stress Groningen

Agenda Stress Groningen
GEWEEST | 9 september   -   STRESS SPREEKUUR
M.i.v. 9 september a.s. start het wekelijkse stress spreekuur
 bij Buurtcentrum Sonde 2000 in Groningen noord. Het spreekuur wordt gehouden op maandagen van 9.30 - 11.00 uur en heeft een vrij karakter. Loop je met iets rond en wil je dit graag delen of heb je andere vragen? Kom gezellig langs voor een praatje en kop koffie! Mocht verdere hulp en begeleiding gewenst zijn kun je je inschrijven voor de groepssessie Stress2Flow of een individueel gesprek (tegen gereduceerd tarief). Klik hier voor meer informatie.
Agenda Stress Groningen

GEWEEST | 8 januari   -   STRESS 2 FLOW Groepscursus
Wil jij meer grip krijgen op spanning die je ervaart en vind je een individueel traject niet direct nodig? Dan is deze cursus een goede keus! Gezamenlijk ontdekken we waar je invloed ligt en doen we uiteenlopende (ontspannings-)oefeningen. In een warme en uitnodigende sfeer is er ruimte volledig jezelf te zijn. De cursus bestaat uit 5 avonden en wordt gehouden op woensdag van 19.30 - 20.30 uur in Buurtcentrum het Tuinpad in Groningen. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Je betaalt slechts €25,- totaal en krijgt praktische handvaten mee naar huis. Mocht je alvorens graag kennismaken met mij, kom dan binnenlopen bij het Stress Spreekuur, zie hier.

Agenda Stress Groningen

GEWEEST | 26 april   -   COACHING CLINIC Workshop
In de Coaching Clinic vertellen coaches en trainers vanuit verschillende methoden en benaderingen over hun motivatie en werkwijze als coach binnen een bepaald thema. ​Er is ruimte voor vragen en een mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek. Deelname is gratis. Thema dit keer is 'Stress als wegwijzer'. Wil jij meer weten over Gerlanda als coach en inhoudelijk met het thema aan de slag? Kom dan op vrijdag 26 april naar de Coaching Clinic in Groningen. Aanvang 14.30 uur.  Kijk voor informatie hier en meld je direct aan.

Agenda Stress Groningen

GEWEEST | 13 april   -   SPRING BOOST Open dag
Coaches met uiteenlopende expertises organiseren op zaterdag 13 april een tof lente-event: Spring Boost!
Hou je ervan jezelf te ontwikkelen op het gebied van levenslust, verbinding, bewustwording en ontspanning? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Klik hier voor het programma. Aanmelden vooraf is niet nodig. De opbrengst van deze dag gaat naar 'Het Vergeten Kind'. Deze stichting organiseert activiteiten voor kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Zien we je daar? Agenda Stress