Minimaal ziekteverzuim én maximaal werkgeluk?

Zakelijke team coaching training. Als werkgever heeft u er belang bij dat uw werknemer goed in zijn of haar vel zit én goed matcht met uw bedrijf. Wanneer er sprake is van overlappende kernwaarden zal een werknemer langer bij u willen blijven werken. Om hierin tegemoet te komen wordt aangeraden met enige regelmaat iets te organiseren in de richting van verbinding, persoonlijke groei of communicatie. Denk aan (periodieke) coaching, een workshop, cursusreeks of lezing. Hiermee creëert u inzicht en bouwt u aan de lange termijn relatie met uw werknemer.  Ook praktische aanpassingen, bijv. in de kantoorinrichting, kunnen van betekenis zijn voor uw werknemers en stress factoren verminderen. Ik denk graag met u mee om te kijken wat passend is in uw situatie.

Zakelijke team coaching training

Investeren in de groei van uw werknemers..

√  Vergroot hun veerkracht
√  Vergroot hun zelfinzicht- en kennis
√  Geeft een boost aan hun zelfvertrouwen
√  Verbetert de werksfeer en onderlinge verbinding
√  Werkt ontspannend, waardoor de kans op ziekte of uitval aanzienlijk kleiner is

 

Een werknemer laten coachen?

Klik hier voor de tarieven (gelden ook voor zakelijk). Dit kan op de werklocatie of elders. Het is gebruikelijk dat u, als werkgever, betrokken bent bij het traject in de vorm van één of twee driegesprekken. Indien hier geen toegevoegde waarde in zit voor beide partijen kunt u besluiten enkel het traject te financieren. 

Workshop Stress Groningen Cursus
Workshop Stress Groningen

Zakelijke team coaching training

Workshop Groeien van Stress
van werkdruk naar werkgeluk

Voor medewerkers en leidinggevenden. Deze workshop biedt naast een basis over stress op het werk, een verdieping als het gaat over interne stresservaringen (gedachten en gevoelens) en de invloed hierop. Externe werkstressoren worden inzichtelijk gemaakt en er is aandacht voor ieders persoonlijke beleving.

>> Hiermee onderscheidt deze workshop zich van andere aanbieders, die veelal blijven hangen in de theorie en oppervlakte.

De workshop wordt afgestemd op uw bedrijfsspecifieke situatie, met evt. praktijkvoorbeelden of toegespitst op één onderwerp (bijv. timemanagement of communicatie). Zakelijk aanbod coach

Kenmerken Groepsverband

| Interactief
| Incompany of op locatie
| Ervaringsgerichte oefeningen

Inclusief

| Stresschecklist
| Tips en reminders op papier
| (Digitale) hand-out
| Pen en papier voor het maken van notities
| Inventarisatie deelnemers en aandachtspunten/feedback voor werkgever

Investering

€ 325,- (0% BTW) Eventuele reiskostenvergoeding € 0,20 per km

Duur

Plm. 2 uur

Groepsgrootte

max. 15-20 personen (per keer)

Heeft u interesse in bovenstaande of wilt u informatie over één of meerdere preventiegesprekken? Klik hier voor het aanvragen van een inhoudelijke offerte of vrijblijvende kennismaking.

Investeren in het werkgeluk van werknemers verdient zich vaak ruimschoots terug

Heeft uw bedrijf al gebruik gemaakt van het opleidingsbudget dit jaar? De gemaakte kosten zijn volledig aftrekbaar van de Belastingdienst en daarnaast komt uw bedrijf in aanmerking voor subsidie van het ministerie (SZW).
SENSZU -
Zakelijke team coaching training

Zakelijke team coaching training

Duurzame inzetbaarheid

Harmonieuze werksfeer

Transparante communicatie

Focus op mogelijkheden

'' Wees goed voor je personeel,
dan is je personeel goed voor jou ''

Gerlanda Dijkstra stresscoach