Minimaal ziekteverzuim én maximaal werkgeluk?

Zakelijke team coaching training. Als werkgever heb je er belang bij dat je werknemers goed in hun vel zitten. Niet alleen zijn ze productiever, ook staan ze in hun kracht en zijn gelukkig. Wanneer zich signalen voordoen dat dit niet het geval is, is het zaak dit serieus te nemen en er aandacht voor te hebben. De kosten bij uitval van een werknemer kunnen hoog oplopen, wat nooit wenselijk is voor de organisatie. Met preventieve zorg kunnen deze kosten sterk verminderd worden en de investering terugverdiend. Aangeraden wordt met enige regelmaat iets aan te bieden wat tegemoetkomt aan persoonlijke groei, veerkracht en onderlinge verbinding. Denk aan (periodieke) coaching, een workshop, cursusreeks of lezing. Hiermee bouw je aan de lange termijn relatie met je werknemer. Door hun persoonlijk leiderschap aan te spreken, blijven ze zich ontwikkelen binnen jouw bedrijf. Voor een optimaal resultaat bied je medewerkers een vast aantal coachsessies aan per jaar, bijvoorbeeld als onderdeel van hun secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zakelijke team coaching training

Investeren in de groei van uw werknemers..

√  Zet ze in hun kracht
√  Vergroot hun zelfinzicht- en kennis
√  Geeft een boost aan hun zelfvertrouwen
√  Stimuleert uw werknemer zich te profileren
√  Verbetert de werksfeer en onderlinge verbinding

 

Een werknemer laten coachen?

Hieronder vindt u de mogelijkheden. Klik hier voor de overige pakketten (in overleg). Coaching vindt plaats op de werklocatie of één van de coachlocaties. Het is gebruikelijk dat u, als werkgever betrokken bent bij het traject in de vorm van één of twee driegesprekken. Dit is echter geen vereiste, er kan ook worden besloten enkel het traject te financieren. 

Workshop Stress Groningen Cursus
Workshop Stress Groningen

Zakelijke team coaching training

Workshop Groeien van Stress
van werkdruk naar werkgeluk

Voor medewerkers en leidinggevenden. Deze informatieve workshop biedt naast een basis over stress op het werk, een verdieping als het gaat over interne stresservaringen en de invloed hierop. Externe werkstressoren worden inzichtelijk gemaakt en er is aandacht voor ieders persoonlijke beleving.

>> Hiermee onderscheidt deze workshop zich van andere aanbieders, die veelal blijven hangen in de theorie en oppervlakte.

De workshop wordt afgestemd op uw bedrijfsspecifieke situatie, met praktijkvoorbeelden of toegespitst op één onderwerp (bijv. timemanagement of communicatie). Belangrijk vind ik hierbij een open en veilige setting neer te zetten waarin ieder de uitnodiging voelt zichzelf te zijn en zich uit te spreken. Dit verdiept de onderlinge verbinding op een verrijkende manier.   Zakelijk aanbod coach

Kenmerken Groepsverband

| Interactief
| Incompany of op locatie
| Ervaringsgerichte oefeningen

Inclusief

| Stresschecklist
| Tips en reminders op papier
| (Digitale) hand-out
| Pen en papier voor het maken van notities
| Inventarisatie deelnemers en aandachtspunten/feedback voor werkgever

Investering

€ 299,- (0% BTW) Eventuele reiskostenvergoeding € 0,20 per km

Duur

Plm. 2 uur

Groepsgrootte

max. 15-20 personen (per keer)

Heeft u interesse in bovenstaande of wilt u informatie over één of meerdere preventiegesprekken? Klik hier voor het aanvragen van een inhoudelijke offerte of vrijblijvende kennismaking.

 

Investeren in het werkgeluk van werknemers verdient zich vaak ruimschoots terug

Heeft uw bedrijf al gebruik gemaakt van het opleidingsbudget dit jaar? De gemaakte kosten zijn volledig aftrekbaar van de Belastingdienst en daarnaast komt uw bedrijf in aanmerking voor subsidie van het ministerie (SZW).
SENSZU -
Zakelijke team coaching training

 

Zakelijke team coaching training

√ Duurzame inzetbaarheid

√ Harmonieuze werksfeer

√ Focus op mogelijkheden

√ Transparante communicatie

'' Gun je werknemers een ervaring die hen bij blijft en verdien dit driedubbel terug ''

Gerlanda Dijkstra stresscoach