Burn-out | Hooggevoeligheid | Loopbaan | Energiewerk

Herken jij jezelf in één van de onderstaande behoeftes?

Stressgerelateerd
Ik wil meer flow ervaren
Ik verlang naar innerlijke rust en ontspanning
Ik wil graag een betere band met mijn lichaam

Zingeving Coach Groningen
Ik mis voldoening en wil meer van betekenis zijn
Ik wil in mijn kracht staan, weten wie ik ben, wat ik wil etc.
Ik wens een solide basis waarin mijn talenten en kernwaarden helder zijn

Verbinding en communicatie
Ik wens meer zelfliefde
Ik wil graag weten hoe om te gaan met mijn gevoeligheid
Ik wil mijn ruimte pakken en mijn grenzen duidelijk aangeven

Coach Groningen Particulier

Burn-out Hooggevoeligheid Loopbaan Energiewerk

Jij bent het waard om ten volste te leven en in je kracht te staan. Punt. Neem je genoegen met jouw situatie en doe je jezelf tekort? Besef goed dat door je wensen uit te stellen, je jouw leven uitstelt. Elke dag weer. Hier dien je niemand mee. Graag wandel ik een stukje met je mee op jouw levenspad. Om jou de begeleiding te bieden die je verder helpt. Hierbij kun je kiezen uit de volgende coach pakketten:

Vóór elk traject vindt een Gratis kennismakingsgesprek plaats.
Onderaan deze pagina kun je die inplannen of hier contact opnemen.
Een losse sessie kost € 89,- (0% btw)
Bovenstaande pakketten zijn inclusief support en kunnen naar wens worden toegespitst op wandelcoaching en/of mindfulcoaching. Gesprekken kunnen ook op je werklocatie of thuis plaatsvinden. Voor Coaching op afstand (e-coaching of telefoon) geldt 15% korting. Betalen in termijnen is mogelijk. Klik hier voor info over mijn werkwijze.

SPECIAL STUDENTEN én JONGEREN (16+)

50% korting op álle genoemde pakketten! (NL/EN)

Er zijn lange wachtlijsten in de zorg en het is voor velen geen makkelijke tijd. Ik vind het belangrijk dat degenen die hulp nodig hebben, dit ook krijgen. Daarom geldt voor alle jongeren en studenten van 16 jaar en ouder 50% korting. Coaching in English possible too.

Burn-out Hooggevoeligheid Loopbaan Energiewerk
Burn-out Hooggevoeligheid Loopbaan Energiewerk

Een traject is een investering in jezelf die zich terugverdient

Je mag na elk gesprek het gevoel hebben van YES, ik ben weer verder! Een nieuw inzicht, ontspanning, opgedane ervaring, dit kan ‘m overal inzitten. Belangrijk is dat onze gesprekken je iets opleveren. Samen gaan we dieper in op de oorzaak van je stress. Door verkregen inzichten en tools train je jouw observeringsvermogen, waardoor je stress sneller herkent en je eigen invloed hierin. Je zult hierdoor in het vervolg weten hoe ermee om te gaan op een constructieve wijze. Coach Groningen Particulier

voor je Team ⇐

PAK DE REGIE
OVER JE LEVEN

⇒ in een Groep

Vergoedingen coaching

Betaling door de werkgever

In de meeste CAO’s is een opleidingsbudget meegenomen wat vrij besteed kan worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Bovendien zijn kosten boven de € 250,- voor je werkgever aftrekbaar van de Belastingdienst. Daarnaast heeft de overheid subsidies beschikbaar gesteld om werkstress te verlagen, hierop kunnen bedrijven een beroep doen. Om die reden is het altijd goed je werkgever te vragen bij te dragen. Ook in geval je (stress)situatie niet direct werkgerelateerd is. Is je stress wél werkgerelateerd dan is het gebruikelijk dat je leidinggevende betrokken is bij het traject. Dit wordt gedaan door één of twee driegesprekken mee te nemen in het traject. Dit is echter geen must. In het kennismakingsgesprek gaan we hier verder op in.

Goed om te weten: de tarieven voor zakelijk liggen iets hoger. Dit geldt ook voor zzp’ers. Klik hier voor het aanbod. Ook (team)coaching op de werkvloer is een mogelijkheid.

Ben je zelf ondernemer? In dat geval zijn de kosten veelal volledig aftrekbaar als (persoonsgebonden-) bedrijfskosten of ondernemerskosten.

TIP!
Regelmatig wordt er nieuw budget vrijgemaakt voor de NL leert door regeling. Iedereen die werkende is kan hiermee een aanvraag doen voor loopbaanbegeleiding.

Heb je geen werkgever?

Ik word als coach doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Wat je wél kan doen is een verzoek tot declaratie indienen (voorbeeldformulier). Niet geschoten, altijd mis.

Burn-out Hooggevoeligheid Loopbaan Energiewerk
Burn-out Hooggevoeligheid Loopbaan Energiewerk
30 dagen – Niet goed geld terug garantie

Ben je niet tevreden? Laat het me weten, dan krijg jij jouw investering terug, zonder verdere vragen of opgaaf van reden. Ik geloof in de kracht van mijn methodiek en ben ervan overtuigd dat mijn sessies jou gaan helpen. Maar alleen als jij tevreden bent, ben ik het ook. Wat ik van je vraag is je actieve deelname.

Gratis kennismaken? Plan hier je gesprek in. Makkelijk en Snel.

Maak hieronder een afspraak door een locatie, datum & tijdstip te kiezen die jou uitkomt. Je ontvangt automatisch een voorlopige bevestiging in je inbox. Binnen 24 uur volgt de definitieve bevestiging. LET OP: deze agenda geeft niet de actuele beschikbaarheid weer, maar is bedoeld voor het inplannen van een voorkeur. Coach Groningen

 

Fr. Straatweg 215

Stress Coaching Groningen Drenthe

Stelmaker 29 – Peize

Stress Coaching Groningen Drenthe

Paterswoldseweg 806

Stress Coaching Groningen Drenthe