Even voorstellenGerlanda Dijkstra Stresscoach

Gerlanda Dijkstra Stresscoach. Ik geloof dat ik met een reden hier op aarde ben. Zoals velen van ons! Alleen hoe kom je erachter wat dat is? In elk mens schuilt wel de behoefte iets bij te dragen.. Wanneer jij op jouw manier een verschil kan maken in de wereld geeft dit vaak de meeste voldoening. 

Zo verliep mijn pad..

Net als elk mens heb ik overlevingspatronen. Waar ik me vroeger klein maakte en stil hield, pak ik vandaag de dag mijn ruimte en spreek ik me uit. Wat dit proces in gang heeft gezet is bewustwording en inzicht. Zo’n 10 jaar geleden belandde ik in een identiteitscrisis. Ik stuitte op gebeurtenissen in mijn leven waar ik geen antwoord op had en hoewel ik alles wel dacht te weten was ik niet gelukkig. Mijn gevoelens waren vlak en ik zat veel in ratio en controle. Een NLP opleiding bracht hier verandering in. Zoekende naar antwoorden was ik ontvankelijk voor kennis van buitenaf en heb ik de overgebrachte theorie op mezelf toegepast. Diep in mij werd iets aangeraakt..

Voor het eerst begon ik contact te maken met mijn binnenwereld en gevoelsleven, waarbij ik erachter kwam een heel andere persoon te zijn dan ik dacht! Dit was het begin van een ontdekkingsreis naar mezelf. Langzaam maar zeker begon ik lichter te leven door oude patronen en ballast los te laten. Dit mooie en vaak confronterende proces ging met vallen en opstaan en zet zich voort tot op de dag van vandaag. Gaandeweg kan ik steeds beter mijn eigen licht belichamen en dit ook uitdragen naar buiten toe. Het leven is voor mij echt een ‘on going’ leerschool, waarbij we door menselijke ervaringen dichterbij onze essentie komen. Met veel enthousiasme en liefde voor het vak draag ik mijn kennis en ervaring over op anderen.

Ik heb mijn eigen praktijk nu inmiddels ruim 6 jaar. Hierbij richt ik mij op stress i.c.m. hooggevoeligheid. Mijn werk is echt een verlengstuk van mijzelf, dit komt overal in terug.

Gerlanda Dijkstra Stresscoach

Wat kenmerkt mij?

Als persoon maar ook als coach ben ik rustig, authentiek, liefdevol, open en to the point. Mijn kracht ligt in dingen verwoorden, zowel verbaal in woord als op schrift. Ik ben heldervoelend en helderwetend waardoor ik een ander goed aanvoel en innerlijk vaak ‘weet’ waar de diepere oorzaak zit. Veel hooggevoeligen zullen zich hierin herkennen. Zoals in mijn werkwijze is te lezen heb ik een holistische insteek.

Om tegemoet te komen aan mijn eigen groei, blijf ik mij ontwikkelen door te investeren in trainingen, intervisies en coaching. Ik werk samen met landelijke instellingen en heb, indien nodig, expertisekennis van collega's in alle vakgebieden tot mijn beschikking. Mijn werk is echt mijn passie! Het geeft ontzettend veel voldoening en ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het voelt ook steady, doordat mijn intrinsieke motivatie hoog is. Eventuele tegenslagen zijn door meer veerkracht makkelijker te dragen. Deze pijlers werken heel goed voor mij.. Coach Gerlanda

Gerlanda Dijkstra Stresscoach
FLOW

Het leven is één stroom van energie en net als de natuur, continu in beweging. Wij mensen zijn hier onderdeel van en hoeven hier enkel in mee te gaan.

HELING

Elk mens beschikt over een zelfhelend vermogen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden en tot heel veel in staat.

LIEFDE

Liefde draagt de hoogste frequentie in zich en is universeel. Het is de hoogste intentie achter alle gedrag, inclusief zelfbescherming ofwel angst.

GROEI

Alles in het leven is gericht op groei en evolutie. In het herkennen en benutten van je levenslessen.

LUISTER NAAR HET FLUISTEREN VAN JE LICHAAM

ZODAT HET NIET HOEFT TE SCHREEUWEN

Waarom ik doe wat ik doe..

In onze maatschappij is de aandacht vooral naar buiten gericht. In het behalen van doelen en externe validatie. Hierdoor zijn velen onder ons afgesloten van hun binnenwereld, waaronder hun gevoelsleven en intuïtie. Dit veroorzaakt een gevoel van leegte en 'zoekende zijn'. Men wordt beïnvloedbaarder van buitenaf en fysieke pijnen zich gaan voordoen. Controledrang en leven vanuit je ratio kunnen hierbij maken dat het leven kan aanvoelen als een worsteling. Naar mijn mening 'breken' mensen omdat ze vechten een fictieve ik staande te houden. Dit kost ze heel veel energie. Onbewust wordt weerstand geboden tegen de natuurlijke staat van zijn en authentieke 'ik' welke weinig ruimte krijgt.

Wat mij drijft in alles wat ik doe is het verspreiden van liefde en licht, want door zo authentiek mogelijk jezelf te zijn herinner je als vanzelf anderen aan hún essentie. En diegene geeft dat op zijn of haar beurt weer door.. Op die manier inspireer je automatisch je omgeving en breng je een rimpel effect teweeg in de wereld om je heen, waardoor we allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Neem een kijkje op mijn blogpagina voor meer info & inspiratie.

Nieuwsgierig geworden of benieuwd naar meer? Ik ont-moet je graag.

Liefs
Gerlanda

Gerlanda Dijkstra